Pokud dojde ke smazání služby Cloud DBaaS (ať už se sdílenými nebo dedikovanými zdroji), náklady již účtované za danou službu budou ztraceny. Databáze a veškeré zálohy (automatické i manuální) budou trvale odstraněny a nebude možné je obnovit.
- Přejděte do technického listu služby Cloud DBaaS, kterou chcete odstranit, kliknutím na tlačítko SPRÁVA;
- v sekci AKCE SLUŽBY klikněte na ODSTRANIT SLUŽBU;
- zobrazí se vyskakovací okno s výzvou k výběru ze dvou možností:
- Smazat službu a veškerá s ní spojená data ke konci předplaceného období.
Pokud zvolíte tuto možnost, můžete proces smazání zrušit do data konce předplaceného období služby.
Zůstane stav služby jako aktivní až do přirozeného vypršení platnosti služby, pokud jsou dodrženy limity prostředků Úložiště.
- Smazat službu a veškerá data okamžitě.
Pokud zvolíte tuto možnost, budou smazány okamžitě a nevratně.
Stav služby, zobrazený v sekci Správa Cloud DBaaS, bude změněn z Aktivní na Smazání a tlačítko SPRÁVA nebude až do dokončení procesu k dispozici.
- potvrďte požadovanou možnost a klikněte na tlačítko OK, SMAZAT.